Connect with us

SKUPINSKI DEL

LEGENDA SE VRAČA! Nikola Karabatić v postavi Francije za nadaljevanje SP-ja!

Foto: Balkan Handball

Kot se je že pred dnevi šušljalo okoli francoskih rokometnih krogov, je tokrat postalo tudi uradno! Največji rokometni zvezdnik na svetu Nikola Karabatić se bo po vsej verjetnosti že danes priključil francoski reprezentanci na tekmi s Srbijo, kjer bo nastopil kot osemnajsti igralec v reprezentanci.

Didider Dinart bo odslej imel na voljo zelo močno orožje. Foto: Balkan Handball

Karabatić je bil poškodovan in operiran že v mesecu oktobru, s tem pa so iz francoskega tabora začele prihajati črne novice, da bo Francoz srbskega porekla prečrtan za svetovno prvenstvo.

Vseeno pa štiriintridesetletni srednji zunanji ne bo obupal in tako lovil še peto lovoriko svetovnega prvaka. Prihod zvezdnika PSG-ja se v Berlinu pričakuje danes, kjer bo sicer prisoten še na tribuni, skupaj z Melvinom Richardsonom. Na svetovnem prvenstvu pa naj bi ga videli zaigrati od začetka drugega dela, ki se začne prihodnjo soboto v Kölnu.

»Govoril sem z vodilnimi iz PSG-ja in dobili smo zeleno luč, da se nam Nikola priključi na prvenstvu. On je zelo pomemben igralec za nas, a v tem trenutku moramo na treningih preveriti njegove sposobnosti,« je za L`equipe dejal francoski selektor Didier Dinart.

Francosko izbrano vrsto nocoj ob 20.30 čaka še druga tekma na svetovnem prvenstvu, ko se bodo »galski petelini« pomerili z neugodno Srbijo.

SP V ROKOMETU – SKUPINA A (Berlin):

Sobota, 12. januarja, ob 15.30:

Rusija – Koreja

Ob 18.15:

Nemčija – Brazilija

Ob 20.30:

Francija – Srbija

LESTVICA:

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in SKUPINSKI DEL